4 Eylül 2011 Pazar

Hatirlanmak


Bebegimin bu ilk aylarinda isime biraz ara vermek zorunda kaldim haliyle. Bu arada dogum günüm geldi gecti sessiz sedasiz, sadece aile fertlerimin ve en samimi dostlarimin hatirladigi.
Ben sahsen bu yastan sonra dogum günü kutlamaya merakli bir insan degilim. Neye sevinirki insan yaslandikca, ömrünün kayip gittigine mi?
Ama herseye ragmen yeni yasi kutlamak degil de hatirlanmaktir asil olan. Bir telefon, bir mesaj, bir sicaklik senin özel gününe dair insani memnun edebiliyor.

Nitekim ailemin ve cok samimi dostlarimin disinda calisanlarimdan böyle bir sicaklik görmek beni her sene oldugu gibi cok mutlu etti dogrusu.
Bu memnuniyeti dile getirerek paylasmak istedim. Bu vesile ile tüm calisanlarima tesekkürlerimi sunuyorum. Sizleri de hatirlayanlar bulunsun sevgili arkadaslar... :)

10 yorum:

  1. Hatırlanmak güzeldir.Değer sahibi olduğumuzun en güzel emmaresidir. Rabbim unutulan değil, hafızalarda kalan ama güzel hasletlerle hatırlanan kullarından eylesin. Yeni yaşınız kutlu olsun. Rabbim sevdiklerinizle beraber hayırlı ve bereketli bir ömür nasip etsin :)

    YanıtlaSil
  2. Çocuğu olmayan ve bu duyguyu yeğenleri ile yaşamaya çalışan biri olarak, yeni yaşını tebrik ediyor, daha çok çok uzun yılar, sağlıklı, huzurlu, mutlu olarak hatta annenne, babaanne olarak yeni yaşlarını kutlamanı diliyorum...

    Bu arada bloğumda gençlere verdiğin destek için teşekkür ederim...
    mor atölye
    http://bahargokcen.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  3. aaa yaşasın bir başak kadını daha:)ben 27 ağustos 76 doğumluyum.başak hatunlşara ayrı bir sevgim var nedense.3 çocuklu ve avukatlık yapan bir kadın olarak hayatınız zor olmalı.umarım kolaylıkla üstesinden gelebilirsiniz.hayırlı sağlık dolu nice yaşlaar.

    YanıtlaSil
  4. Cok tesekkür ederim arkadaslar, tüm dualara gönülden amin diyorum.
    Sevgili Sitare ben aslan kadiniyim basak degil ama umarim beni yine de seversin. :)

    Herkese sevgiler...

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir ömür geçirdiğine sevinir insan, sevdiklerinin yanında olmasına, onu hatırlayan bir ailesi,dostları olduğuna sevinir. Yoksa yaş gelmiş 30'a 50'ye ne önemi var bunlar olmadıktan sonra..

    Sevdiklerinizle birlikte huzurlu ve sağlıklı yıllara..

    YanıtlaSil
  6. gerçekten çok hoşlar, tebrik ederim ayrıca, sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Tesekkürler papatya prenses ve isoon :)

    YanıtlaSil
  8. Geçte olsa:İyiiki doğdun,iyiki varsın canım..

    YanıtlaSil
  9. hadi ya dermişim
    niye böyle sazanımsı bir durum oldu benimki
    olsun kardeş aslan da olur:)

    YanıtlaSil
  10. Tesekkür ederim Limon cicekleri, iyiki sizler de varsiniz Blog dostlarim... :)

    Sitare canim, cok hossun... yazimi geciktirince dogum tarihi de yanlis anlasildi tabi, hata bende :)

    YanıtlaSil