24 Ağustos 2011 Çarşamba

Yazilmasi Gereken Bir Kac Not

Insanin bir biri üzerine cok ugrasi olunca bir cok ayrinti kaciveriyor gözünden. Yaz öncesine ait fotograflari arastirirken bazi gözden kacirdigim notlar oldugunu farkettim. Önemli oldugunu düsündügüm bazilarini yavrucuklarima hatira kalmasi icin yazayim dedim.



Son zamanlarda kuzucuklarim sihire merak saldilar. Ben de yeni okul baslangiclari icin onlara birer sihir kutusu hediye ettim. Cok sevindiler. Eve her gelene sihirbazlik yaptilar. Minik sihirbazlarim cok keyiflendiler.



Bir günümüzü de cok sevdigim iki dostumla pijama partisine ayirdik. O gece tüm tabulari yiktik. Cocuklarimiza oyun, film, yemek icmek hususunda sinirsiz izin verdik. Yavrular sabaha kadar oturma yarisi yaptilar.



Deginmek istedigim en önemli notlardan birisi de kizimin judo gösterisi. Judoda bir yilini geride birakirken birinci olamasa da elinde sertifikasi ve boynunda bir bronz madalyasi ile onunla gurur duymami sagladi. Artik judo dersinin devamini getirmek icin yine girisimlerde bulunma vaktidir. Kizim bu hevesle giderse kara kusaga ulasir diye düsünüyorum.







Bu bir kac notuda aklimda kalacagina satirlarda hatira kalsin mantigiyla postaliyorum.

Herkese sevgiler...






2 yorum:

  1. Judo'ya gidin ufaklığa özendim :) Ne güzel..

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel azimle devam etmesi ...Siyah kuşağına ulaşır umarım :)

    YanıtlaSil