4 Temmuz 2011 Pazartesi

Muharrem´in Atesle Oyunu

Güzel oglum tüm okulun katildigi sirk gösterisine katildi. Sene sonunda harika gösteriler izlemis olduk bu sayede. Muharrem atesle dans gösterisi yapmayi tercih etti. Bütün hazirliklar boyunca atesin tenine temas etmesine ragmen yanmayan kollarinin sirrini bize bir türlü aciklamadi.
Itiraf etmeliyim ki isin sirrini bilmeden gösteriyi izlemek daha keyifli oldu.
Cocuklarin bir hafta gibi kisa bir sürede cesitli hayvanlarla gösterilerden tutunda akrobatik hareketlerle, sihir ve komedi sahnelerine kadar olaganüstü bir sirk hazirlamalarina hayran kaldik. Egitmenlerini bu basarilardan dolayi kutlamak gerek. Tüm aileler izlediklerinden cok ama cok memnun kaldilar dogrusu.

Benim en manali buldugum kisim özellikle gösterilerin sonunda verilen mesaj oldu. Okuldaki cesitli yabanci kökenli cocuklara dikkat cekerek tüm dünya insanlarinin bir birbiriyle anlasarak ve sevgiyle hareket ettikleri sürece neleri basardiklarini vurguladilar. Ve savassiz bir dünya hayal ettiklerini belirttiler.
Evet gercekten de cocuklarimiz tüm dünyayi temsil eden bir gurup gibiydiler ve bu cesitlilikle sunucunun söylediklerini teyid etmislerdi.

2 yorum:

  1. Maşallah yakışıklı prense.Ne güzel düşünülmüş bir gösteri olmuş bu..

    YanıtlaSil
  2. cok farklı bır deneyım olmustur emınım ılerıde bu ısı yapmak ıstermı acaba dıye dusundum ben olsm karsı cıkardım herhalde boyle bır gosterı ıcın bıraz urkutucu ..

    YanıtlaSil