7 Mayıs 2011 Cumartesi

Kücük Tavsan "HUDI"

Bir cok cocuk yatarken yanina ayicik vs. bir seyler almak ister. Benim kizimin da en cok sevdigi oyuncagi tavsani Hudi. Bu ismin de bir gecmisi var tabiki. Aslinda tavsan ogluma ait. Cok kücükken Felix´i cok sevdigi icin ona bu tavsani hediye etmistim. O da kücük cocuklugunu bu güzel tavsanla gecirmisti. Tavsanin özel bebek arabasindan tutunda artik bir cok esyasina kadar biriktirmistik. Simdi ise kizim da sira. Hudi ismini de kizim koydu. Cünkü en sevdigi arkadasi Hodhayfa´nin da buna cok benzer hic ayrilamadigi bir tavsani var. Onun adi Hudi. Eee bu kadar samimi arkadaslik olurda tavsanlarin ismi ayni olmaz mi. Sumeyra´da tutturdu illa benim tavsanim da Hudi olacak diye. Güzel olan Hodhayfa esmer bir cocuk ve tavsani da bizimkine nazaran daha esmer. Sumeyra acik tenli ve tavsani da daha acik renkte. Tesadüfün bu kadari yani...



Simdi bizde Muharrem oglumun kücüklügünde oldugu gibi tavsana özel esyalar aliyoruz. Resimdeki gecelik gibi mesela. Kizima bu geceligi almak istedigimde ona takili bir de bu yedek parcayi gördüm. Artik bu geceligi kizima ve Hudi´sine almak sart olmustu. Kendiside cok sevindi zaten. O gün bu gündür tavsanimiz geceligini hic cikarmadi. Gece günüdüz ayni gecelikle dolasiyor. Hatta tatile bile bu gecelikle gitti, o kadar yani.



Bazen koltuga uzandigim siralar kizim Hudi´yi koynuma getiriyor ve de kendi yorganiyla beni örtüyor. "Böyle daha rahat uyursun anne" diye de ekliyor. Artik benim de yatmak icin bir tavsanim var. :)




4 yorum:

  1. Çok tatlı görünüyor fotoğrafta:)
    Hepsinin takıntılı olduğu bir oyuncak bir var anladağım kadarı ile:))
    Son söze bayıldım yalnız " Böyle daha rahat uyursun anne":))
    Anneler günün kutlu olsun canım benim:)

    YanıtlaSil
  2. cok tesekkürler, senin de anneler günün kutlu olsun canim

    YanıtlaSil
  3. hudiyle kıyafetler bile aynı.ayırmayın onları:)

    YanıtlaSil